Tekst redigeren

Vindt u het moeilijk om in het Engels te schrijven?

Heeft u wel het juiste woord gekozen? Is de grammatica wel correct?

Het is al niet eenvoudig om vooruit te komen in de internationale zakenwereld of om uw artikel geplaatst te krijgen in een internationaal toptijdschrift.

Dit is extra moeilijk omdat u vaak moet schrijven in een taal die van huis uit niet de uwe is. Daarom is het verstandig om uw teksten te laten nakijken door een professionele vertaler, voor wie het Engels de moederstaal is.

To the Letter heeft veel ervaring met het verbeteren van uw Engelstalige teksten. Michelle Mellion neemt uw tekst deskundig onder handen en zorgt ervoor dat u trots kunt zijn op het resultaat. Uw collega's, uw superieuren en uw klanten zullen de tekst vol waardering lezen! U hoeft zich geen zorgen meer te maken over woordkeus of grammatica. Daar zorgt zij voor.

Of het nu gaat om boeken, artikelen, brochures of websites, To the Letter weet als geen ander hoe je een Engelstalige tekst zo kunt verbeteren dat deze voor iedereen goed te lezen en te begrijpen is.

To the Letter heeft de Engelstalige redactie gedaan van teksten over uiteenlopende onderwerpen, zoals wetenschappelijke teksten op het gebied van de bedrijfsstrategie en marketing, beleidswetenschappen en onderzoeksmethodologie. Zij is dus al bekend met veel verschillende onderwerpen en van elke nieuwe opdracht leren we weer meer! 

Wat zijn de kosten?

Vul s.v.p. het antwoordformulier in, stuur dit formulier per e-mail op en voeg de tekst die u wilt laten nakijken als een e-mail attachment toe. Op grond hiervan maakt zij voor u een offerte.

Michelle Mellion zal, op basis van de toegezonden informatie, een inschatting maken van de uren die nodig zullen zijn om uw tekst na te kijken. U betaalt per uur een bedrag dat ligt tussen de € 50 en € 65, exclusief btw. Wanneer het gaat om omvangrijke opdrachten, zoals het redigeren van een boek of van een dissertatie, dan wordt een lager uurtarief gerekend. Maar wanneer er haast bij is, dan wordt het uurtarief weer wat hoger. To the Letter maakt eerst een inschatting van de kosten. Eventueel overleggen we nog hierover via de telefoon en dan wordt een offerte u per e-mail toegezonden.